dissabte, 26 d’octubre del 2019

Fragments del programa La Qüestió (À Punt) 25/10/2019 - I ara què?

Fragment del programa La Qüestió, d'À Punt, emés el 25 d'octubre de 2019, un dia després de l'exhumació de Franco. Debat amb els testimonis de les víctimes de la dictadura franquista Tina Guillem, de la plataforma de suport a la querella argentina, i Pablo Mayoral, president de la Comuna Presos del Franquisme. L'advocada Aràdia Ruíz,d'El Rogle, que explica la denuncia presentada per diversos valencians i valencianes contra torturadors del régim encara impunes. També inclou un fragment del reportatge sobre els 10 d'Alaquàs, amb la intervenció d'alguns protagonistes i de l'investigador i periodista Lucas Marco, autor del llibre "Simplemente es profesionalidad", sobre la Brigada Politico Social a València.




Fragment de l'entrevista a Tina Guillem, membre de la plataforma de suport a la querella argentina contra els crims de la dictadura franquista. El periodista Miquel Ramos pregunta sobre el paper de les institucions davant les reclamacions de les víctimes.

                                          

Fragment del debat sobre el conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol després de la sentència del procés, les protestes i la situació política a pocs dies de les eleccions generals del 10 de novembre de 2019.



Fragment de l'entrevista al fundador del PP, Manuel Milián Mestre, sobre el referèndum de l'1 d'Octubre de 2017 a Catalunya i la violència contra els votants.



Entrevista a Joan Canela, membre del Grup de Periodistes Ramón Barnils, sobre la violència contra periodistes durant els incidents i les càrregues policials a Catalunya la setmana que es va conèixer la sentència del procés.

CONSULTA L'INFORME DE MÈDIA.CAT: 



Fragment del debat sobre els col·lectius que reclamen solucions per les persones depenents, els desnonaments o les pensions.




PODEU VORE EL PROGRAMA SENCER AL WEB D'A PUNT MÈDIA, CLICANT SOBRE ESTE ENLLAÇ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada